TUOTTEET

Kuormasidonta

Monivuotisen tuotekehityksen ja tuotantosuunnittelun, kattavien testien sekä tarkkojen materiaalivalintojen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, toimivia ja varmoja kuormankiinnitystuotteita. Kaikki GG-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Riippumattomat testit osoittavat, että GG-lukko kiinnittää kuorman muita markkinoilla olevia lukkoja paremmin. Siksi useat lavarakenteiden ja perävaunujen valmistajat eri puolilla Eurooppaa käyttävät GG-lukkoa.

Kuomut & Sivulaidat

Trailer Rigg -kuomut suunnitellaan tarkasti auton kuormatilan tai perävaunun mittojen mukaan. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

Kuomut saatavana sekä TIR- että sivuverho -versioina.

Toimitamme myös alumiiniprofiilista valmistettuja avattavia kattoja, alaslaskettavia kylkiä, keulavannaksia ja ovia. Kestävät ja toimivat ratkaisut on helppo asentaa ajoneuvoon.

Elementit

Trailer Rigg -elementti on kerroselementti, jonka sisäkerros voi olla polystyreeniä tai polyuretaania. Sisuksena voi olla myös metallista tai muusta materiaalista valmistettu kennoratkaisu. Pintamateriaalina käytetään esimerkiksi lasikuitulaminaattia, teräslevyä tai vaneria.

Elementti voidaan varustaa myös upotetuilla vahvistuksilla, kaapeliputkilla ja ankkurointikiskoilla, suojalevypäällysteillä tai muilla lisävarusteilla. Valmistamme myös kokonaisia elementtiovia. Kaikki elementit on leikattu erittäin mittatarkasti asiakkaan vaatimusten mukaan. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja freonittomia.

Trailer Rigg -elementit soveltuvat erinomaisesti autojen, perävaunujen, veneiden ja junien seiniin, kattoihin ja lattioihin. Lisäksi niitä voi hyvin käyttää myös muussa rakentamisessa. Vain mielikuvitus on rajana!